Destinataris

Les nostres activitats van dirigides a tot tipus de grups, adaptant-les per a les següents demandes:

- Per les famílies: Disposem d’un gran nombre d’activitats, pels petits i grans, per una bona estona mentre gaudim de l’entorn.

- Adreçat als grans: Caminant entre la història i la natura de la nostre terra, amb l’ànim satisfer totes aquelles curiositats que sorgeixin al fer la ruta, descobrint que mai és tard per aprendre.

- Per els joves: Amb la il·lusió i motivació per explorar i descobrir aquells racons que reserva la natura, vivint experiències que fan retrobar a un mateix.

- Per a escolars: La nostre principal il·lusió és la de transmetre una educació i uns totalment respectuosos amb el medi natural, aprofundint en l’aprenentatge i amb la finalitat d’un major èxit en les avaluacions finals.

- Per a gent acollida a la llei de dependència: Si la vida ens ha portat fins aquí, tenim el compromís d’adaptar cada una de les nostres activitats, fent el nostre entorn natural accessible per a tothom.

- Per empreses i entitats: El ritme de vida que portem actualment, ens obliga molt cops a fugir de l’estrès per unes hores o bé per uns dies, per agafar aire i carregar les piles.
Essent conscients de la quantitat d’hores que ens passem a la feina, i sabent la importància que adquireix tenir una bona relació entre tots els membres de cada empresa, tirantmilles.com organitza i gestiona activitats i estades per membres d’empresa o entitats, amb l’objectiu de cohesionar el grup i dinamitzar les decisions que s’hi prenen, posant a prova les habilitats de cadascú. .

- Per celebracions vàries: T’ oferim una idea original per a qualsevol celebració, la realització d’alguna de les nostres activitats d’aventura, combinables entre si per realitzar en un sol dia, i amb descomptes especials per grups grans.
El millor regal sempre és aquell que no pots veure ni tocar, que no pots guardar al prestatge o al calaix, però que roman amb tu per tota la vida.

I per tota aquella persona que té un interès per conèixer, mentre gaudeix del món que ens envolta.

activitats formacio tarifes PACK ESTRELLA galeria allotjaments guies guies