Formació
Aquest apartat està dirigit a totes aquelles persones que volen iniciar-se o que practiquen esports de muntanya i volen adquirir els coneixements per la pràctica amb seguretat i autonomía a tots els nivells.
Per més informació clica al "+info" de cada curs. Veuràs les dates de realització de cursos a l'apartat d'agenda.
EXCURSIONISME
Oferir un aprenentatge i uns coneixements basics que ens permetin efectuar autònomament, un cop finalitzat el curs, rutes de diversos dies a peu.
ORIENTACIÓ
Oferir uns coneixements abançats d'orientació destinats a esportistes aspirants a la competició.
VIES FERRADES
Oferir un aprenentatge i uns coneixements basics que ens permetin efectuar autònomament, un cop finalitzat el curs, la progressió en vies ferrades.
DESCENS DE BARRANCS NIVELL I
Oferir un aprenentatge i uns coneixements basics que ens permetin efectuar autònomament, un cop finalitzat el curs, descensos esportius de barrancs catalogats de nivell III.
DESCENS DE BARRANCS NIVELL II
Oferir uns coneixements abançats que ens permetin efectuar autònomament, un cop finalitzat el curs, descensos esportius de barrancs catalogats de nivell V i aigues vives.
AUTORRESCAT EN DESCENS DE BARRANCS
Oferir les nocions tècniques i metodològiques per resoldre autònomament les imprevists que ens podem trobar en la pràctica del descens de barrancs, i facilitar les feines dels grups de rescat organitzats.
ESCALADA EN ROCA NIVELL I
Oferir un aprenentatge i uns coneixements basics que ens permetin efectuar autònomament, un cop finalitzat el curs, escalades en roca de diferents llargs amb ancoratges fixes i introduïnt alguns ancoratges mòvils.
ESCALADA EN ROCA NIVELL II
Oferir uns coneixements abançats que ens permetin efectuar autònomament, un cop finalitzat el curs, escalades en roca de diferents llargs amb el domini dels ancoratges mòvils.
AUTORRESCAT EN ESCALADA EN ROCA
Oferir les nocions tècniques i metodològiques per resoldre autònomament les imprevists que ens podem trobar en la pràctica de l'escalada en roca, i facilitar les feines dels grups de rescat organitzats.
ESCALADA ARTIFICIAL
Oferir un aprenentatge i uns coneixements basics que ens permetin efectuar autònomament, un cop finalitzat el curs, la pràctica de l'escalada artificial.
ESCALADA EN GEL
Oferir un aprenentatge i uns coneixements basics que ens permetin efectuar autònomament, un cop finalitzat el curs, la pràctica de l'escalada en gel.
ALPINISME
Oferir un aprenentatge i uns coneixements basics que ens permetin efectuar autònomament, un cop finalitzat el curs, la pràctica de l'alpinisme.
ESQUÍ DE MUNTANYA
Oferir un aprenentatge i uns coneixements basics que ens permetin efectuar autònomament, un cop finalitzat el curs, la pràctica de l'esquí de muntanya, coneixent els protocols de prevenció i autorrescat en allaus.
SPLIT-BOARD
Oferir un aprenentatge i uns coneixements basics que ens permetin efectuar autònomament, un cop finalitzat el curs, la pràctica de split-board, coneixent els protocols de prevenció i autorrescat en allaus.
SEGURETAT HIVERNAL
Oferir un aprenentatge i uns coneixements basics que ens permetin efectuar autònomament, un cop finalitzat el curs, el traçat de rutes en terreny nivós, coneixent els protocols de prevenció i autorrescat en allaus.
NIBOLOGIA NIVELL I
Oferir un aprenentatge i uns coneixements basics dels coneixaments de la neu i els allaus.
NIBOLOGIA NIVELL II
Oferir un aprenentatge i uns coneixements abançats dels coneixaments de la neu i els allaus.
PREPARACIÓ D'ASPIRANTS A LES PROVES D'ACCÉS DE TÈCNIC ESPORTIU EN MUNTANYA I ESCALADA Aquesta formació va dirigida a tota persona que aspira a ser un guia professional de muntanya. Preparem als futurs tècnics per aprovar amb èxit la prova d'accés de Tècnics Esportius de Muntanya i Escalada. La formació és personalitzada segons l'avaluació inicial de l'alumne, i les conseqüents disciplines a treballar.

Per rebre informació sobre els següents cursos omple el formulari de la dreta o truca al: 660261683 (vespres, Marcel) - Tots els tècnics tenen la titulació regulada pel REAL DECRET 318/2000, del 3 de març.
activitats agenda tarifes PACK ESTRELLA galeria allotjaments guies guies
guies